Rólunk

Nyomtatás
Kategória: Uncategorised
Megjelent: 2012. január 04. szerda Írta: Super User

Mikrovállalkozásunk 2000 januárjától van jelen a kereskedők és a szolgáltatók hazai piacán. Az elmúlt időszakban, úgy mint a többi vállalkozást a mi üzleti és gazdasági szerepünket is számos tényező nehezítette, de ennek ellenére is működőképesek tudtunk maradni. Ehhez folyamatosan próbálunk megújulni és tartani a lépést a változó körülményekkel.

Az első üzleti vállalkozásunk 2000-ben a számítástechnkia volt, ami a kezdeti hazai gazdasági fellendülésnél jó választásnak tűnt. Több cégnél is sikeres pályázatot nyertünk el informatikai rendszerük fejlesztésére. Már beszállítói voltunk a Walter Group Kft.-nek, a budapesti Art'otel-nek, a Magyar Honvédségnek, a TRILAK Festékgyártó Ktf.-nek, valamint a Syngenta-nak is. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen kis cégként is nagy eredményeket sikerült elérnünk!

Azonban sajnos a válság miránk is rányomta a bélyegét, ráadásul gombamód elszaporodtak a hasonló (önjelölt)szolgáltatók, sőt a nagykereskedelem is saját kiskereskedő cégek alapításába fogtak, ami nehéz versenyhelyzetet teremtett, ezért új utak felé kellett nyitnunk, hogy a cég ne a feledés homályába vesszen.

Mivel telephelyünk szerencsénkre a pesterzsébeti Tátra téri piacra néz és közelben egy általános iskola is működik, ezért adta magát a helyzet, hogy új üzleti modellünk a legkönnyebb irányba haladjon, így jött létre a Fornetti látványpékség 2010 június havában. Ezzel újra stabilizáltuk magunkat a hazai piacon, valamint újabb vásárlói réteget is szereztünk magunknak.

Hogy mit hoz a jövő még nem tudjuk, de azon igyekszünk, hogy felkészülten várjuk az újabb kihívásokat! 

Elérhetőségeink

 Címünk:

 1204 Budapest, Tátra tér 16.

 

 Vezetékes:

 06-1-286-9949

 

 Mobil:

 06-30-264-4264

 

 Fax:

 06-1-286-9949

 

 Az Ön e-mail címe:

 info[@]off-com[.]hu

 

Fornetti látványpékség

Nyitva tartás:

Hétfőtől - Péntekig

06:00 - 18:00 óráig

Szombaton

06:00 - 13:00 óráig

Vasárnap

Zárva

Számítástechnikai szaküzlet

Nyitva tartás:

Hétfőtől - Péntekig

10:00 - 18:00 óráig

Szombaton

Zárva

Vasárnap

 Zárva

 

 

Thursday the 22nd. Joomla Templates Free. Készítette www.off-com.hu
Copyright 2012

©