Fornetti Látványpékség

Nyomtatás
Kategória: Uncategorised
Megjelent: 2013. március 16. szombat Írta: Super User

Pékségünk a XX. kerületben mindig friss termékekkel várja vendégeit, több éve folyamatosan magas minőségben gyártott hazai Fornetti finomságok mindenki kedvence. Ráadásul sokkal egészségesebb a fogyasztása, mint a versenytársaké, mert a cég elkötelezett a jelenkori egészséges táplálkozásért. A termékei nem tartalmaznak káros transz-zsírsavakat!

Biztosan előfordult már önnel idő hiányában, hogy akár több nappal egy alkalom előtt nem volt ideje sütni, pedig szeretett volna meglepetéssel készülni. Erre megoldás, hogy nálunk ilyenkor leadhatja rendelését és mi szívesen kisegítjük, hogy mindenki boldog és elégedett legyen.

Rendezvényekre, tárgyalásokra, bulikra, vagy akár családi összejövetelekre is érdemes a Fornettit választani, ilyenkor mi csak annyit kérünk, hogy nagyobb mennyiség esetén, előtte 4-5 nappal adják le az igényüket, hogy időben felkészülhessünk.

Rendelését most még csak személyesen tudja leadni, de szerencsére könnyem megközelíthetőek vagyunk.

A Fornetti mellé másik finomságot is tudunk ajánlani, mégpedig a kivételes aromájú kávénkat. Aki szereti a minőséget az tudja csak igazán értékelni a Dallmayr kávék különleges zamatát. Igazi ínyenceknek való!

Elérhetőségeink

 Címünk:

 1204 Budapest, Tátra tér 16.

 

 Vezetékes:

 06-1-286-9949

 

 Mobil:

 06-30-264-4264

 

 Fax:

 06-1-286-9949

 

 Az Ön e-mail címe:

 info[@]off-com[.]hu

 

Fornetti látványpékség

Nyitva tartás:

Hétfőtől - Péntekig

06:00 - 18:00 óráig

Szombaton

06:00 - 13:00 óráig

Vasárnap

Zárva

Thursday the 22nd. Joomla Templates Free. Készítette www.off-com.hu
Copyright 2012

©